Over ons

Ryan Ogilvie: "IT is ever-changing and there is the need to evolve in order to stay relevant."

Al 10 jaar een begrip op het gebied van IT in Nederland

Think About IT is in 2010 opgestart en nu al weer dik tien jaar oud. In de afgelopen tien jaar zijn wij ongelofelijk gegroeid. We begonnen met 4 man sterk in een gehuurd kantoorpand, nu hebben we ruim 40 medewerkers en een eigen pand. Mede door dat wij goed aanvoelen en snel inspelen op wat er gebeurd in de IT wereld zijn wij een van de koplopers op IT gebied in Nederland. Think About IT probeert organisaties en bedrijven zich bewust te maken over de mogelijkheden van IT. Dit doen wij via onze IT-krachten die wij detacheren, maar ook tijdens het begeleiden van IT projecten. Dus heb jij een IT probleem of behoefte aan een IT-kracht?  Neem dan contact op.

Think About IT staat voor: passie, innovatie en creativiteit. Onze kernwaarden worden door ons personeel uitgedragen. Dus wees niet bang als een van onze werknemers ineens je hele organisatie voorziet van nieuwe impulsen op het gebied van IT. 

Kun je wel wat hulp gebruiken op IT Gebied? Kijk dan waar wij je bij kunnen helpen.

IT-kracht

Heb jij iemand nodig die jou IT afdeling kan versterken? Wij hebben veel ervaren IT-krachten die van aanpakken weten en te trappelen staan om voor jouw bedrijf  aan de slag te gaan. Dit kan zijn voor een tijdelijke klus, maar ook langer als dit nodig is. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

IT projectmanagement

Hulp nodig bij een groot of klein IT project? Wij helpen je graag. Dankzij onze ervaren IT-specialisten weten wij wat er nodig is om dit soort projecten in goede banen te leiden. Wil je er dus zeker van zijn dat je project gaat slagen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Marc Benioff: "The only constant in the technology industry is change."

Numbers Speak For Themselves

0
Medewerkers
0
Jaar aan ervaring
0
Geslaagde projecten